Венциада – прекръстете Левски на „Филип Кутев“

Босът на белите Венци Стефанов даде поредно култово интервю. Насладете се на избрани моменти от него!

„Даже и едно радио – „Подуяне“ ли „Подуване“ ли, не знам как се казва, те сипаха жлъч и продължават, не могат да го преживеят… Аз не съм съгласен, че това е човешко отношение, изобщо не говоря за европейски тем подобни, защото там виждаме, че джендърска ли ква беше политика е на мода. Даже видехме, че и в Евровизия какво ни правиха. Би трябвало да уважаваш всеки един противник. Още повече този, който те е създал, този който те е бил където те завари в турнирите за купата… Вие не може да ги контролирате, а им давате торби пари за хореография. Тогава прекръстете го да не е Левски, а да е Филип Кутев, защото има много хубава хореография.“ Това бе част от ударното начало на интервюто на шефа на Славия.

„Футболистите на Славия и публиката на Славия по принцип винаги са били най-интелигентните.“, коментира Стефанов.

„Стига с тези жълтите неща! Няма да говоря на тази тема! Ами интелигентния човек ще се сети! Аз не съм седнал тука сред слабо развиващи се!“, прекъсна въпроса на журналист в типичния си стил Стефанов.

„Вие да не сте от радио „Подуване“?“ – Въпрос от боса на белиге към репортерка.

„Виж декларацията в НАП, която сме попълнили. Предполагам тя ще ти даде точна информация… Едно нещо може да знаете – 25 години Славия няма 1 лев задължения. И Левски, и ЦСКА и Локомотив надуваха свирката на локомотива и… та на едните с 50, на другите с 30, на другите с 5-6. Виде до къде стигна. Сашо Томов по едно време викаше печелил съм незнам колко милиона, накрая Гриша Ганчев като погледна вика гледах до 45 милиноа и натам ме заболя главата и побегнах… За Славия помощ няма! Не знам дали сте обърнали внимание господин Трумчев колко отбора получиха и че Славия нищо не е получила. Прави ли Ви впечатление? А-а-а, ама муклес! мълчите!…На футболистите като станат на 17-18-19 години даваме ли им шанс да отидат нагоре или ги пращаме някъде да са охрана или шофьори на некого. Така де! И отиваме да взимаме от битпазара на Европа какво ни падне, щото е некакъв страхотен португалец или некакъв от Мароко или Бряг на слоновата кост некво чудо.“, коментира в типичния си стил финансовата ситуация в Славия Венци Стефанов.

„Аз съм чул от него, че той ги нарича „Бели педерасти“. Заради него беше причината да освободя другите момчета, които бях взел от Габон.“, отговори той на въпрос за ситуацията с изгонения футболист Омар Абуд.

„Ето сега тези мачове, които стават безпредметни. Първата шестица – освен за третото място за какво играят? И те не знаят за какво играят. Другите примерно Септември, Славия, Черно море… тия те играят за здраве… Сега петият със седмия, вторият с третия, както викаше Димитър Пенев тия от лево ще играят с тия от десно… В края на краищата тука става въпрос за българския футбол. Не става въпрос дали ще отидеш на Женския пазар да си купиш 2 кила картофи.“, изрази мнението си за формата на първенството Стефанов.

„Благодарение на това, че се паднахме срещу Левски. Всеки си има шанс в живота. Нали знаеш“, отговори Венци Стефанов на журналист, който му каза, че те са спечелили купата и ще играят за влизане в Лига Европа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.