Лафове на Димитър Пенев: ЦСКА трябва да е горе на черешата или крушата

Легендата на ЦСКА и почетен президент на клуба – Димитър Пенев, даде своето мнение за дебюта на новия нападател Мауридеш и предстоящите мачове с Адмира в Лига Европа. Когато говори Стратега, винаги е интересно. Ето какво каза този път Пенев:

„На Мауридеш трябва да му се постави добра оценка. Когато беше свеж през първото полувреме обаче, му даваха малко топки. След почивката все пак вкара отличен гол, а имаше и още две-три ситуации. Има комплексни качества за централен нападател, доста е мощен във въздуха и дава добра заявка за бъдещето.

Много е важно, че стартирахме първенството с победа. В първия кръг винаги трябва да сме горе на черешата или на крушата – както предпочитате. Футболистите бяха напрегнати, но това е нормално след трудностите в Рига. Има един проблем относно играта ни – старите фенове сме свикнали и искаме много голове и постоянни удари към вратата. По-младите пък са малко по-търпеливи. Но в крайна сметка постигнахме целта си срещу Локо и сега гледаме с повече увереност към австрийците. Оптимист съм и смятам, че ще спечелим и двата мача с Адмира. Имаме доста проблеми – с наказания, а и с някои контузии. Но в крайна сметка резервните футболисти трябва да бутат не само от булеварда до игрището, но да покажат амбиция да са титуляри„, каза Пенев пред „Тема Спорт“.

One Comments

  1. Reply Post By Рачко

    Чичо Пенчо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.