ЯЖ МИ Х*Я, ОБЪРНАЛ СЕ РЕФЕР КЪМ ДИМО АТАНАСОВ

Една забавна статия, публикувана в www.sporta.bg след края на мача за Купата на България Етър(Велико Търново) – Славия(София), завършил при резултат 1:3.

„Скандалният поръчков рефер Петър Кирилов добута по-уникално нагъл начин Славия до полуфинал за Купата на България. Камикадзето свирна 2 смешни дузпи за „белите“ и така уби мечтите на футболен Велико Търново.

Нервите ескалираха на трибуните още по време на мача, като куп псувни отнесе съдийският наблюдател Георги Нарлев, а публиката дори се опита да нахлуе на ложите. След края на срещата побеснелите фенове обградиха централния вход на стадион „Ивайло”. Съдиите бяха изведени със солидна охрана и отнесоха куп ругатни, като според очевидци също са отвърнали на провокациите.

Патрулка откара част от реферите, но се наложи да идват нови полицейски автомобили да откарат останалите. Делегатът и съдийският наблюдател бяха изведени от друг изход, но също бяха разпознати от привържениците, които едва бяха удържани от полицията и охранителната фирма.

Последен излезе старши треньорът Станислав Генчев, който също беше атакуван словесно от феновете, които отдавна искат неговата оставка. И той отпътува под зорката охрана на служителите на реда.

На пресконференцията след мача халфът на „Етър” Димо Атанасов съобщи, че е потресен от факта, че в 90-ата минута реферът се е обърнал към него с думите „Яж ми …!”. „Съдията на мача Петър Костадинов ми заяви в 90-ата минута „Яж ми х я!“, заяви Атанасов. „Готов съм да отидем двамата на детектор на лъжата и да докажа правотата си. От 17-годишен играя футбол, но такова чудо на съм виждал“, заяви Димо Атанасов.

„Етър” пуска жалба срещу съдийството, съобщи зам.-кметът на В. Търново и председател на клубната управа проф. Георги Камарашев. „Цяла България видя какво се случи на терена: двата отбора играха, но съдийският екип опошли мача. Аз се обръщам към Съдийската комисия и ги питам: какъв ви е проблемът с „Етър”?! Защото в поредица от мачове срещу „Етър” се свири изключително тенденциозно! Те дават ли си сметка какъв урок дават на младите футболисти и не са ли тук намесени други интереси? Много интереси!“

Прочети повече на – http://sporta.bg/yazh-mi-h-ya-obrna-se-refer-km-dimo-atanasov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.