ЦСКА 1948 избухна – ЦСКА е пред Левски в УЕФА, тирето – 147-и

Забавната война между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 продължава с пълна сила. Днес стана ясно, че УЕФА признава 4 титли на България за ЦСКА-София, а не 31, което означава, че европейската футболна централа приема този отбор за Литекс. Участията на клуба от „Армията“ в КЕШ/Шампионска лига са отчетени 4 на брой, включващи 16 мача, като точно толкова срещи е изиграл ловешкият клуб в периода 1955-2018 г.

Това накара ЦСКА 1948 за пореден път да заяви, че именно този клуб е автентичният ЦСКА – този с 31 титли на България и 98 мача в КЕШ/Шампионска лига, което е абсолютен рекорд за роден тим.

Ето пълното съобщение в сайта на ЦСКА 1948:

Умният човек чете фактите, глупавият вярва на всичко, което му се поднесе. Понеже не искаме да ви правят на глупаци, уважаеми армейци, защото не сте такива, ще предоставим фактите.

Всеки може да отвори този линк от сайта на УЕФА с вечната ранглиста от турнира на шампионите. Нашият любим, единствен ЦСКА е на престижното 39-о място в нея пред колоси като Рома, Шалке 04, Фенербахче, Манчестър Сити, да не изброяваме всичките.1

Тирето на един отбор, чието наказание беше намалено, се мъдри на 147-а позиция. С 4 титли и участия в турнира. Защо ли? Елементарно, защото толкова са титлите на Литекс.

Фактите бутат още една кула. Още един Тауър на лъжата. Че видите ли, има Литекс, но той си играе в Ловеч. НЕ и според УЕФА. Литекс има наистина, четирите му титли също са факт. Но е преместен под името с тирето в София. Отново елементарно!

Накратко, но напълно достатъчно за умните хора. Само ЦСКА! Клубът, който няма как да бъде на място зад Левски!

image sources

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.