ЦСКА получи остър отговор от ”Лудогорец”

От фенклуба на „Лудогорец“ отговориха на атаките на колегите си от ЦСКА относно сектора за гости на „Лудогорец Арена“.

Вижте декларацията, която публикуваме без редакторска намеса:

„От няколко дена слушаме и четем безумни декларации относно състоянието и условията на гостуващия сектор на „Лудогорец Арена“. Истината е, че в българската футболна действителност много се говори, но малко се прави.

В Разград, скъпи ощетени фенове, се гради и бъдете сигурни, че ще има и нов сектор за гости. Впрочем, доколкото знаем, секторът, който вие наричате „Аквариум“, като идея е заимстван от игрището в Коматево.

А обитаващите ст. „Българска армия“ искаме да попитаме, дали е нормално да се рони асфалта по целия стадион и да те целят с камъни, все едно сме в Средновековието? Нормално ли е да няма една крушка по стъпалата към сектора в тази своеобразна джунгла? Кога най-после ще изчистите химическите тоалетни в сектора си за гости? Звучи като нещо елементарно, но го чакаме със затаен дъх. Докато това не се случи, не е редно да говорите небивалици по едно съоръжение с лиценз за мачове от групова фаза на Евротурнирите“, заявяват феновете на „Лудогорец“ в декларацията в отговор на нападките“.

Източник – http://corner.dir.bg/news.php?id=26574205

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.