Циркът продължава! Пресаташето на Пирин ял бой от кмета заради култов рефрен

Велислав Елезов, който е пресаташе на „орлетата“, вчера се оплака, че е бил пребит от кмета на Симитли Апостол Апостолов и пусна официална жалба. Скандалът се е разиграл в сряда на контролния мач Септември (Симитли) – Ботев (Ихтиман) (1:0) в село Крупник.

От разказа на Елезов пред „Би Ай Ти“ стана ясно, че Апостолов отдавна му имал зъб, тъй като смятал, че от него е тръгнал преди години култовия рефрен „Яж ми к**о Симитли!“, а и самият Апостолов е един от главните лирически герой в легендарното произведение за Симитли.

„С това нещо не се познавам лично. Единственото нещо, което предшестваше като случка това, е заради рефрена, едно скандиране, което се носи из цялата държава (б.р. – „Яж ми к**о Симитли“). Но аз не съм част от агитката от 12 години, защото от тогава работя във футболния клуб. Рефренът в интерес на истината никога не е бил насочван към град Симитли“, обясни Елезов.

„Въобще не съм го виждал този човек във вчерашния ден (б.р. – сряда). Аз пък ще му заведа дело за набедяване. Ще кажа на моя адвокат да входира жалба срещу него. Той е човек (б.р. – Елезов), с когото не контактувам. Не искам да го виждам. Не съм бил на мача, както твърди. Той много пъти е твърдял неверни неща за мен във „Фейсбук“, защити се Апостолов.

image sources

  • simitli: http://m.24chasa.bg/region/article/6187149

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.