Фенове прекратиха финала на НБЛ, замеряха играчи и тръгнаха да нахлуват

Вторият финален мач от НБЛ между отборите на Левски Лукойл и Балкан (Ботевград) бе прекратен 3:01 минути преди края при резултат 66:59 и ще се дограе днес – 24 май. Срещата в зала „Универсиада“ бе спряна заради множество провокации от страна на агитката на домакините, която не спря да замеря резервната скамейка на гостите с предмети, а в един момент дори опита да нахлуе на терена.

Първоначално срещата бе прекъсната за няколко минути, но три минути преди края му, обстановката доста се нажежи и се наложи намесата на жандармерията.

Между агитките започнаха да летят предмети и бутилки, като не стана ясно каква е причината.

След размяната на предмети, бутилки и хавлии феновете на Левски започнаха да тичат срещу играчите на Балкан и едва бяха удържани, за да не се стигне до масов бой. Стюардите не успяха да се справят и се наложи нахлуването на жандармерия.

Малко след това баскетболистите на Балкан се прибраха в съблекалнята. По микрофона призоваха абсолютно всички хора да напуснат залата. Агитката на Левски си тръгна, но феновете от Ботевград останаха и скандираха: „Върнете ни парите.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.