Лафове – Стойчо Стоилов избухна – съдиите са зависими от Домусчиев, купата е нагласена за Левски

Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов избухна срещу БФС, Лудогорец и Кирил Домусчиев в емоционално интервю за колегите от „Лайвспорт“. Той съзря коварен съдийски заговор срещу Фернандо Каранга. Зад заговора той съзира злите гении от Лудогорец. Стоилов подкрепи тези си твърдения, заявявайки, че шефът на съдиите винаги ще е зависим от собственика на „орлите“ Кирил Домусчиев и няма значение кой ще бъде избран на този пост.

Невероятните разкрития за конспирациите в родния футбол на мениджъра на ЦСКА-София не спряха дотам. Той заяви, че отлагането на мачовете за Купата на България се прави с цел тя да отиде при Левски и че шампион задължително ще стане Лудогорец.

Насладете са на забавни моменти от интервюто по-долу.

„Мисля, че някои хора много са се уплашили от Каранга. Не мисля, че той е най-грубият футболист в първенството. Има много по-груби играчи, но за тях няма истерия. Мога да дам пример със Сисиньо, където цяла България видя удар без топка при спряна игра в мача на Лудогорец с Берое. Във всяка една държава това деяние ще бъде санкционирано с червен картон. Съдията си замълча, няма жалба от отбора. При нас обаче има. Не смятам, че Пирин и Дунав имат интерес да подават жалби, а трети отбор. Това е Лудогорец. Те действат с всякакви прийоми, но аз вече не съм изненадан. Ние преодоляваме всичко.

Имам информация, че на съдийските семинари специално се обръща внимание на Каранга. На него трябвало да се вдигат жълти картони при всяка една по-емоционална проява. Това също се прави умишлено, за да може да бъде изваден от плейофите с картони, когато са и най-важните срещи. Тези всичките неща ги прави административният директор на Лудогорец Георги Караманджуков. Да не мислиш, че на мача с Левски голмайсторът на Берое Педро Еуженио случайно е бил изгонен и пропусна точно двубоя с Лудогорец“, заяви ядосаният Стоилов.

„Ние водим война от година и половина с Лудогорец. Те явно искат да са 10 години шампиони подред и да счупят рекорда на ЦСКА, който е 9.

Ние си гледаме нашия отбор и искаме да се представим добре в Европа. Такова представяне минава единствено през първо място в България, което осигурява участие в Шампионската лига. От квалификациите на Лига Европа е много трудно да влезеш в групите на турнира. Хората може би са прави като казват, че който и да бъде сложен за шеф на съдиите, той е зависим от Кирил Домусчиев. С оглед на това, което става, най-резонното е човек да си го помисли“, заяви главният мениджър на ЦСКА-София.

„Българските съдии не са лоши, въпросът е да няма странични фактори, които да им влияят. Ние правим на „Армията“ хикс с Черно море. Не играхме добре, но имахме положения, които, за съжаление, изпуснахме.

Не знам защо се отложи Купата. В европейските страни, като не може да се изиграе определен кръг, се измества самия кръг за еди-коя си дата. А у нас се промени цялото първенство. Ясно е защо бе направено това. Купата я сложиха веднага след нашия мач с Лудогорец. С това действие на БФС се готви да направи Лудогорец шампион, а Левски да вземе Купата“, избухна Стойчо Стоилов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.