Култово от НКП: Микренското джудже прекрати мача на „Герена“, а гелосаната мастия го защити

Два дни тъпотии и упражнения върху гърба на Левски са достатъчни. Два дни ни облъчват с простотията си, а любимият ни клуб отново е поставен на кръстосан огън. Не очакваме реакция от друго място, за това ще си кажем мнението в прав текст.

Клубът от Ловеч опорочи двубоя на стадион „Георги Аспарухов“. В нашия дом са идвали много велики футболисти и достойни съперници. В събота играхме срещу обезумялата шайка на Гриша Ганчев. Въпросният индивид доскоро беше популярен сред новите си поклонници и като Микренското джудже.

Та това джудже, с обувки 38-ми номер и заострен връх, нареди на верния си роб Стойчо Стоилов да прекрати мача с Левски. Рижият паж, който не се води никакъв в Литекс, се добра до терена и направи жесток скандал, разтърсил българския футбол.

След това се опита да каже нещо пред медиите, но се оказа, че е доста жалък оратор, така аудиторията не съумя да го разбере. Простотията цареше на терена и извън него. Играчите на олигарха от Микре пребиха на два пъти роденият в Мадрид Мигел Бедоя. Съдията логично ги изгони, но това не се хареса на лицето Ганчев. Последва заповед по телефона, защото дори децата знаят, че Стойчо Стоилов не ходи дори до тоалетна, ако началникът не му каже.

Иначе този мач спокойно можеше да се играе и без осветление. Очите на футболистите от Ловеч светеха на дълги. Часове след скандала от коневръза се обади и друг модерен елемент. Кирил Домусчиев защити събратята си от ловешко. Същите преди няколко месеца удачно го нарекоха „Намазана и гелосана делиорманска мъжка мастия“.

Въпросната мастия изръмжа страхливо по адрес на големия Левски. Недоумяваме на какво се дължи това притеснение, но не можем да скрием факта, че ни радва.

Киро, бъди притеснен. Това е характерно за мъжките мастии.

Тези двамата, които в последните години разказаха играта на футбола, се опитват да ни четат морал. Единият вади отбора си и прави футболистите си на маймуни, а другият щял да се оттегля от футбола.

Довиждане! Няма да ни липсвате! Обединявайте се, припознавайте се, съединявайте се. Ние сме си на мястото и ви очакваме.

Без да искат от Ловеч излязоха и с едно разумно предложение. Искат съдии от чужбина. Чудесно! И на нас ни втръсна от Стайковци, Йордановци, Сватби, Тасковци и прочие.

Историята се повтаря. Левски пак е сам срещу всички. По-добре сам, отколкото зле придружен и “обединен”.

Национален клуб на привържениците на Левски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.