Вратарят на Илия Груев допусна невероятно смешен гол

Изключително комичен гол бе отбелязан в двубоя между Дуисбург (воден от родния специалист Илия Груев) и Инголщад от 24-ия кръг на немската Втора Бундеслига.

При 1:0 в полза на Дуисбург тимът отбеляза втори гол, но той бе отменен поради засада. Вратарят Марк Флекен не разбра това, зарадва се, влезе във вратата си, откъдето извади бутилка с вода и започна да пие.

Играчите на Инголщад забелязаха това и изсипаха топката пред пеналта на вратаря, а бранител на Дуисбург нямаше избор, освен да върне топката с глава към него. Той обаче не видя, че Флекен още пие жадно от шишето и въобще не знае какво се случва. Това позволи на Щефан Кучке да настигне кълбото и да го вкара в празната врата за 1:1.

„Енис вкара, всички започнаха да се радват, по уредбата вървеше музиката за гола. Аз се обърнах, за да си пийна вода и изведнъж топката се оказа във вратата ми. А музиката още дори не беше спряла. Сега ми е смешно, но като цяло беше странна ситуация. От следващия двубой със сигурност вече няма да си държа бутилката в мрежата”, обясни комичната ситуация вратарят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.