Венциада след резила на Левски: Евроидиоти! Отпаднаха от четирима сервитьори и двама автомонтьори!

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов коментира пред БЛИЦ невероятния резил на Левски – отпадането от Вадуц (Лихтенщайн). Това е проедната порция бисери за този отбор, като първата бе направена веднага след първия мач на Славия във Финландия, а втората 2 дни по-късно.

„Левски имаше своите шансове, все пак четирима от футболистите на Вадуц са били преуморени, работили са сервитьори и са имали банкет след първия мач. А при тях банкетите са продължителни. Нито съм знаел, че Левски ще отпадне, нито съм искал да отпадат. Просто когато гроб копаеш – в него падаш, това е стара максима“, коментира Стефанов.

„Само те са отбор на народа, само те са вечно прави, сами срещу всички… Срещу кога бяха днес? Видяхте – срещу четирима сервитьори, двама автомонтьори, а другите полуаматьори„, продължи босът на Славия в типичния си стил.

„Ние им взехме Купата на България след победата на финала, явно ние сме основните виновници, че те са евроидиоти! Всички са им виновни – международното положение, климатичните особености, емигрантите, все някой им е виновен“, добави Стефанов.

„Дано ние победим в реванша с Илвес Тампере в четвъртък. Нека обаче не слагаме тигана преди да хванем рибата. Четвъртък вечер ще видим дали ще имаме право да говорим или като тези момчета (б.р. – левскарите) ще бъдем с наведена глава. Вярвам, че футболистите ми разбират отговорността, а и имаме треньор, който е знаещ и можещ, така че съм спокоен в това отношение“, каза още Венци Стефанов.

One Comments

  1. Reply Post By Рачко

    Грешките не са от вчера и днес. В Левски те са постоянни. Последната серия грешки започна с освобождаването на Стойчо Стоев и назначаването на Любко Петрович. Осирането на Делио Роси е капак на всичко. Уморихме се да гледаме глупост след глупост. По-добре да се изгонят всички чужденци и да се вземат български играчи докато се създадат футболисти от юношите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.