Венциада – Левски да отидат в театъра, там хората държат на изкуството

Собственикът на Славия Венци Стефанов стана особено активен след спечелването на купата на България. Вижте избрани моменти от последното му интервю!

„Кой им е виновен(бел. авт. – на Левски)!? Как сме играли!? Ми като искат да отидат в театъра, там хората държат на изкуството. На футболния терен уважават изкусните футболисти, но най-много уважават победителите.“ Това заяви босът на „белите“, отговаряйки на въпрос на журналист за разликата в показаното между двата отбора на терена.

„Ми след като сме ги били за купата защо да ги броя като (бел. авт. – гранд). Едно време ние сме ги създали, за да имаме с кой да си играеме, а колко са грандове – можеш да погледнеш статистиката. Ако не беше Гошо Петков да ги закара в Шампионска лига щеха още да носят табелата „край на колоната“.“ Заяви Венци Стефанов, след като бе попитан защо отписва Левски като претендент за претендент за титла за първенството.

На въпрос за формата на българското първенство той каза –
„Виждате – последните мачове са безпредметни. Сума ти време има 3-4 отбора, които на знаят за какво играят. Петият и шестият от първата шестица за какво играят? За здраве. Септември, Славия… тия за какво ще играят? Пак за здраве.“

За уредените мачове, босът на „белите“ бе категоричен.
„О-о-о-о с тия уредени мачове, с тия уредени мачове! Значи имаше един период, в който имаше хора, които се занимаваха с това нещо. Сега в момента няма такива хора. В момента няма черно тото в българския футбол! Говоря за А група!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.