Брутална декларация от Литекс към Домусчиев: Гелосана делиорманска мъжка ма*тия!

В декларацията ловчанлии стигат доста далеч, като наричат собственика на Лудогорец – гелосан, мъжка мастия, футболен гений, мислител и т.н.

ЕТО И ДЕКЛАРАЦИЯТА НА ЛИТЕКС:

Делиормански (не)обрязани смислици

„Ах, каква намазана и гелосана делиорманска мъжка мастия! Каква мила и комплексирана родна картинка! Любимото мрънкало на всички ТВ-та говори, гледа се и после се харесва… Много се харесва! Дори е влюбено в себе си! Дори му се иска да се самоизнасили…

Добре, че е делиорманската мисъл, та да се възроди футбола, бизнеса и интелекта на изстрадалата ни Татковина. Жалка история без хепиенд за онези, долу в тъмнината, които винаги са пробити – чрез съдии или футболен съюз, чрез играчи или ръководства на всякакви български и балкански отбори.

Г-н футболен Гений, има стара българска поговорка. Когато двама си мерят футбола, не е необходимо трети да си слага корнера. Колкото и намазан да е той и колкото силни сърбежи да има. Обикновено, когато стърчиш високо, там горе, е важно дали си със сюнет или имаш ушанка. Защото ветровете са силни и студени. Бъдете здрав, г-н Мислителю! Футбол има без Пеле и Марадона, ще има и без Ловеч и Ботев..

А относно паметника… може да е в Перник, Дупница, Българска армия или някоя екзотична дестинация като Малдивите и т.н“

От Управителния съвет на ПФК Литекс Ловеч

Източник – http://pfclitex.com/llfc/?p=4931

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.