Босът на Локо Пловдив избухна мощно срещу съдиите

Собственикът на Локомотив Пловдив бе бесен след мача Локо – Славия(3:1) и даде култово интервю за съдийството на мача. Насладете са на избрани моменти от него!

„Че има карък – имаше карък. Но този карък тука с помощта на съдията… досега да съм говорил за съдиите някога? Никога! Значи това е живо клане. Първото полувреме си беше живо клане. И това не е само този мач. Язък, че шефът на съдиите е от Пловдив.“

Аз да съм получил СМС от някой? Да Ви покажа ли телефона? Освен от жени СМС-и от друг не съм получавал… И призовавам моите колеги – Ай стига вече! Стига! Да седнеме да направиме футбол! Стига сме правили циркове! Трябваше на полувремето да му благодаря на съдията за хубавото свирене, да му благодаря тука на стълбите го срещнах и му благодарих, за да почне да свири горе-долу реално.

А от догодина вече ще си наваксаме от началото, за да нямаме проблеми накрая. И това ще е нашата стратегия. За да си правиме квото си искаме. И като има такъв мач ще седнеме на терена и ще седиме на терена и няма да играем. Няма да играеме, щото ако излезем ще ни извадят отбора, а така ще седиме и ще си вкарват голове колкото си искат. Ако не ги е срам. Щото крайно време е вече, крайно време е някой да се засрами.

Попитан дали е доволен от играта на футболистите си през второто полувреме Крушарски отговори: „Доволен съм от второто полувреме от свиренето на съдията. Значи защо трябва да свири едно полувреме така, а второто да обърне свирката. Е сега от тука вече и аз се присъединявам към всички колеги – оставката на председателя на съдиите! Оставка! Язък, че е от Пловдив. Не го е срам! Ако така иска да работи скоро ще си намери майстора! Заплашвали го. Еми как няма да го заплашват! Те при такова клане на няколко отбора… Той какво иска? Да го галят с перо? По-добре да си сгъне куфарите и да се прибере в къщи и да каже „не съм годен за тази длъжност“. А не да се гърчи и да извива ръцете на този и на оня. Шото много добре знам, как се извиват ръцете точно от тези хора.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.