„Шейхове“ в ЦСКА

Група от шестима араби посети стадион „Българска армия“ днес, като направи показна обиколка из клубните канцеларии. Стигна се до там, че шефът на музея Александър Манов им изнесе прочувствена реч за миналото на великия армейски клуб, съобщава Спортлайн.бг.

Съмнителният външен вид на арабите обаче, комбиниран с отсъствието на продавача Александър Томов, внесе сериозна нотка подозрение сред фенове и журналисти, станали свидетели на странната визита. И нямаше как да бъде по друг начин, след като маскарада бе организиран от хората на Димитър Ангелов – Дучето, които не могат да се примирят с неясните сигнали за бъдещето на ЦСКА.

Шестимата гости бяха облечени със смачкани дрехи, като дори единият от тях бе с маратонки, вместо с традиционните за подобни случаи официални обувки. Допълнителен колорит в ситуацията внесе и председателят на Централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов. Дучето избухна в момента, в който арабите позираха за снимки пред мемориалната топка-паметник в двора на стадиона. „Много се извиняваме, че Томов го няма, разкарахте се напразно“, подхвърли лидерът на феновете, демонстрирайки всячески, че не вярва чужденците да са новите собственици на клуба.

Впоследствие шестимата гости се качиха на два джипа и два автомобила и отпрашиха в неизвестна посока. Оказа се, че арабите продават дюнери и евтини джундории на Женския пазар, а феновете са измислили театрото.

БЛИЦ пък добавя картината на събитието: „Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров бе свидетел на шеговитата сцена и не бе особено доволен. “Станахме за смях. По този начин с нищо не помагаме”, каза шефът. Тогава феновете му отвърнаха с: “Отдавна сме станали за смях. Дайте по-бързо да оправим нещата, иначе съвсем ще потънем”, пише агенцията.

Източник – www.prosport.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.