ЦСКА 1948 отново се заяде с ЦСКА-София

Ръководството на ЦСКА 1948 се похвали за броя на последователите на клуба във „Фейсбук“, като не пропусна да се заяде с ЦСКА-София. Ето и самият текст без редакторска намеса:

„ЦСКА вече е в топ 5 на най-популярните български отбори в социалните мрежи. Страницата на възродения армейски клуб във Фейсбук успя за по-малко от година и половина да събере над 32 500 последователи.

Благодарим на всички, които подкрепиха честния, моралния и единствено законен път, който трябва да извърви един клуб, обявен във фалит – старт начисто от най-долното ниво на футбола. Така, както го повеляват правилниците във всяка една бяла страна.

Днес благодарим още веднъж, защото вече имаме над 1000 последователи повече от Литекс , от натрапниците, настанили се абсолютно незаконно и отгоре на всичко безплатно в нашия дом – стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево.

Пред нас са само Лудогорец, Левски, Ботев Пловдив и Берое. Няма съмнение, ще продължим да работим, докато не се изкачим на върха. Както го правим досега – денонощно, само с честни средства, с армейски сърца.

Ще работим, докато не постигнем най-голямата победа – възстановяване на справедливостта. Няма съмнение, един ден ЦСКА ще се завърне у дома, а натрапниците в Литекс ще поемат обратно към Ловеч с автобуса „Случаен превоз“.

Този ден идва скоро! Дотогава – ще бием Литекс и сателитите му, където ги хванем – във Фейсбук, на терена, на полянките в Борисовата градина!

Защото ние сме ЦСКА!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.