Феновете на ЦСКА взривиха мрежата след домакинската издънка

Коментарите на феновете в социалните мрежи и форуми винаги са забавни след издънки. Загубата на точки на ЦСКА-София запали фитила на привържъниците на отбора в интернет. Насладете се на избрани мнения на запалянковци.

Del_Piero50: Провал си е този резултат, равносилен на загуба. Дори да предположим че Разград загубят някъде точка, ние също ще загубим.

Angesehen: Много слаб мач. Нямаме треньор, който да се скара и да мотивира играчите… Отново пусна Манолев като бек и беше направо жалък. Прехваленият Алберг се крие зверски от играта. Мисля си, че Бланко ще покаже по-голяма успеваемост на неговата позиция. Момчето влиза с голямо желание, а точно това ни трябва.

Italiano: А, Манолев бил на терена. Ама той титуляр ли е почнал? По едно време го видях случайно, че играе. Направо не знае къде се намира. Като прибавим и все още неклиматизиралия се Жеферсон, то крилата трудно работят без активни бекове.

TheOrb: Цял сезон не се научихме да играем срещу такива затворени отбори.

Iv3rs0n: Втори пореден мач сме дроб по терена – никакво движение, хората, които трябва да движат играта са суперстатични, в защита тепърва ще ни разкриват, понеже изобщо не се подсигуряват и половината отбор се спестява. Манолев загуби топката около 20 пъти само второто полувреме. Алберг ли е, Айсберг ли е, изглеждаше по-неадекватен от футболист с 2 тренировки с този отбор… Жеферсон ще му трябва доста време за адаптация.

ЦСКА_Армията_№1: Явно си беше нужен тоя мизерен резултат, за да стъпим отново на земята. Шансове за нещо хубаво имаме все още тоя сезон, но трябва да взимаме насериозно абсолютно всеки мач.

paro24: Неочаквана издънка, но така е, като се почна хваленето. Загубите на точки ни са все в срещи с посредствени отбори, но дано да продължим да бием силните, лошото е, че като домакини се мъчим много. Огледален мач на този с Пирин и Ботев. Може би трябваше да излезем с двама нападатели и да ги изненадаме малко. Нямаме вариативност и рядко се измъкваме, ако не ни тръгне мачът.

Gshefield: Безобразно слаб мач на целия отбор! Изигран като приятелски мач, без агресия, без желание, много неприятно за гледане и неуважително към публиката! Хубаво, че се приземихме толкова бързо след Верея, щото тоя филм съм го гледал с дитирамбите и после – ама що така стана.

Mourinho: Имахме 3-4 положения на кръст. В дълги периоди от мача нямахме никакъв контрол над темпото на игра и над топката. Изпитвахме огромни проблеми в изнасянето, в центъра ни сгазиха. С нищо не заслужихме да спечелим.

Gopetogopeto: Връщам се направо бесен от Армията… Супербездушен мач. Никакъв хъс и желание.

Славчо Аспарухов: Огромен провал! И само не ми вадете изсмукани от пръстите си аргументи, за да го отречете или пък за да търсите оправдания!

Hristo Stoykov: 1 хикс и се почва плюене по отбора. Какво искате – 30 поредни победи ли? ЦСКА е серия от 20 мача без загуба в първенството. Кога беше последната такава серия? Ако някой помни, значи има страхотна памет.

Yasen Peytchev: Срамота – празен стадион!? Иначе в интернет сме много и сме силни.

Кристиян Димитров: Загубихме толкова много точки в София, че не знам как е възможно.

Joro Kaloqnov: Тия играчи трябва да си оставят сърцето на терена. От Русе дойдох да ги гледам и защо?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.