Музикалните хитове на Валери Божинов за 2017

Музикалната кариера на футболиста Валери Божинов бе изключително успешна през изминалата година. Неговите клипчета станаха хит. Той започна ударно годината като още в самото й начало пусна цели 5 парчета.

В първото от тях той поздравява Тони Найка. Изпълнението на талантливия футболист се явява кавър на хитовата песен „Трепни“ на Цеца Величкович.

Следващата песен отново е кавър на „Трепни“ и в нея той поздравява Дон Коци, Тони Найка, Иконата, Асенчо Таксито и Владимир Гаджев

Третият му хит е съвместно изпълнение с Коце Милионера и се явява кавър на песента на Азис – „Хабиби“. В него отново се отправя поздрав към Тони Найка, а също така и му се отправя футболно предизвикателство.

Четвърто му парче е поздрав към Иконата, Дон Коци и Есмералдо и отново е кавър на сръбски хит. По всяка вероятност зад прозвището Есмералдо стои Благой Георгиев – Джизъса, тъй като прякорът на съпругата му – татарката Есмер Омерова е Есмералда.

Тук Благой Георгиев не остава длъжен и той от своя страна също отправя музикален поздрав към своя приятел и колега Божинов. От този клип е култовият израз „менте сръбско къде те прибраха“?

През Февруари музикалната кариера на Божинов продължи възхода си. В петото си парче той се самопровъзгласява за „генерал Божигол“.

Няколко дни по-късно той отправи специален музикален поздрав. Под акомпанимента на xита на cpъбcката звезда Цеца Величкович – „Тpепни“ – Божинов поздpави новия cпоpтен диpектоp на Левcки – Даниел Боpимиpов, наcтавника на тима Елин Топyзаков, капитана на „cините“ Веcко Минев, админиcтpатоpа на клyба Райко Якимов и Киpо Вангелов, който pаботи като cкаyт на Геpена.

Седмият хит на Божинов отново е кавър на трепни и в него той поздравява Мони Шарения и DJ Цеци

В началото на пролетта Божинов пусна хит от далечен Китай, в който поздравява „Васкес лясковската икона“

Последният хит на футболиста за тази година бе реализиран есента. Този път, за разнообразие, Божигол замени любимата си Цеца с Неда Украден и песента „Не да, не да“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.