Лафове – Стойчо Стоилов съзря конспирация: Левски и Лудогорец са едно цяло

Главният мениджър на ЦСКА-София и любител на копсиративните теории Стойчо Стоилов съзря заговор срещу „червените“ и обяви, че съдийството срещу тях е тенденциозно. Той остана недоволен от грешките на реферите при равенството 2:2 с Левски на националния стадион. Зоркият Стоилов успя да разкрие коварен заговор, заявявайки че „орлите“ и „сините“ действат като едно цяло срещу отбора от „Армията“.

„Имаше много ситуации, които за мен породиха… Днес съдийството беше основният фактор Левски да се добере до равенство. На Яблонски му спестиха три пъти втори жълт картон, а на Буш ситуацията беше идентична като тази в Разград. Даже няма и фаул на Жеферсон. Явно просто се прави всичко възможно да се реши първенството рано-рано“, заяви Стоилов.

„Не обвинявам нашите футболисти. Респект към тях. Срещу нас са много фактори, не само футболни. Не е случайно. За кой път се случват тези неща? Г-н Ганчев вчера го каза много правилно. Няма какво повече да се оправдаваме. Гледаме напред и чакаме мача срещу Берое в Стара Загора.

Защо Лудогорец да не е замесен в този мач?! Лудогорец и Левски са едно цяло, те са с един спонсор. Играем всеки мач за победа. Това е ДНК-то на ЦСКА. Следващата сряда излизаме, за да победим с повече от три гола“, избухна Стоилов и се закани на Левски преди втория полуфинал за Купата на България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.