Крушарски отново култов – „На гол г*з чифте пищови“

Босът на Локо Христо Крушарски за пореден път показа, че не се впечатлява от настроенията и мненията на феновете на клуба. Припомняме, че те го атакуваха жестоко с остра декларация. В нея летяха обиди към него и директорите, които е назначил в „черно-белия“ лагер. По всичко личи, че бизнесменът изобщо не се е трогнал от призивите да се маха от Локомотив и да не дава бомбастични интервюта. Напротив, Крушарски зареди поредната порция култови бисери пред колегите от вестник „Тема спорт“:

„В петък имам среща с феновете, но нямам какво да си говоря с тях. С тях отдавна съм се разбрал и няма какво да се разбирам. На мен някой ще ми казва какво да правя и как да управлявам парите си?! Това няма как да стане. Още на първата среща с тях съм се разбрал. И мисля, че се лъжат, ако смятат, че могат да ми поставят условия“.

„Аз съм им го казал – ако някой иска да влезе в управлението, трябва да извади пари. Само с приказки и декларации… феновете нали управляваха преди години? И какво наследиx след управлението?“, попита босът на „черно-белите“.

„Има една свита хора, които постоянно са недоволни. Постоянно търсят някакви сензации. Аз си плащам за музиката, тя си върви. Три години ние си играем на Крушарски вътре, Крушарски вън, Крушарски отпред, Крушарски отзад. И какво се случва? Три години си говорим по медиите и се заплашваме без пари! Има една българска поговорка: „На гол г*з чифте пищови“. Какво има да се разбирам с тях? Аз вадя и харча пари, плащам им глоби – на някои от тях. Защото с някои се разбирам. Зная кои са тези, които продължават да се ровят. Така ли се прави любимият Локомотив? Нека да извадят пари. Да седнем на масата и да си говорим“, каза още собственикът на Локомотив (Пловдив).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.