Забавни коментари след Берое(Стара Загора) – ЦСКА-София

Привържениците на Берое не можаха да преглътнат срама след 0:6 от ЦСКА-София. Те се усъмниха в своите любимци, както и в Александър Томаш и помощниците му. „Меридиан Мач“ предоставя мненията, които бяха изказани от старозагорци в спортните сайтове без редакторска намеса:

От sandi74: Време е Менталиста Сашко Пътя да си ходи от Берое. Веднага. С него и целият му екип. Времето им изтече. Не само за това че легнаха на Микрето защото това се знаеше а за цялото му творчество. Да си хваща пътя. На никого няма да липсва този некадърник. Вън.

От orlando7: Трима от Берое само дето не бяха облекли и червени фланелки!

UT glupavidiot: Браво на зелените червени! То бива, бива, ама това вече.

От azzarobad: Отдавна съм казал,че Томаш е некадърен физкултурник! Но това си беше чисто полягване ,под прикритието, че ще се надиграва с ЦСКА. ОСТАВКА! Още Косьо като каза.че се чувстват особенни, като са на Армията и ми-стана ясно!!!! Оставка.малки червени дущици с вас некадърни ментално неориентирани продажници! ВЪН!!!

От bsz1916: Това „ лягане „ пак е плод на някои болни мозъци . Никой не ляга да го бият с 6:0 и да става за резил . Разбира се Сашко Пътя и щабът му може и умишлено да са дали тази грешна тактика за да направят подарък на исполина от с. Микре за рождения му ден , но го отдавам повече на уникалната им некадърност . Пък и не си спомням някой от тримата да е играл в Литекс или Чавдар Етрополе .

От BEROE StZ: Балкански Орел написа: Язък, че такъв клуб като Берое се нагъзи така грозно на гмо-то. Жалко, а като знам какви истории са ми разказвали за Берое като малък… На тези с червените сърца не им дреме……..за Берое. Треньорското трио, някои футбалери, „страдам“ за Павката, че не беше на терена. Той и Мирчев си го каза директно какво усещали преди мача, преди да стъпят на армията (интервю излъчено по време на студиото преди мача) Заплатките им. от Армията ли са или от ПфК Берое? Естествено попарата сърбаме феновете на отбора. Затова и няма хора по стадионите. Срамна история, резил, обида за клуба. Това ни идва в повече след двата мача за КБ през 2016 и онова 0:3 в Ст. Загора преди 3 месеца.

От Ikar: Какво трябва да си помисли обикновеният фен когато неговият отбор загуби в два мача от един и същ противник с общ резултат 9-0 (3-0:6-0) Какво трябва да си помисли след като след първият двубой (3-0) треньорът заявява „въпреки негативният резултат аз съм доволен от играта на своя отбор и се гордея с моите футболисти. Какво трябва да си помисли когато след вчерашният мач /6-0/ той отново ни изумява със разсъжденията си – „опитахме си да се надиграваме със противника и въпреки 3-0 през първото полувреме стояхме добре на терена. Отговора е много прост – свидетели сме на едно доказано инфантилно невежество. Глупост – много глупост. Глупостта е дар божи, но не трябва да се злоупотребява със нея. Тя е доста опасно явление особено когато е овластена…….но както е казал мъдреца – „Нищо не е вечно!Това се отнася и за глупоста.“

Източник – http://sporta.bg/fenovete-na-beroe-nagzihme-se-na-mikre-tomash-e-nekadren-fizkulturnik

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.